Gyakran ismételt kérdések 

Mi az Aidwin?

Az AidWin üzletemberek információs és vásárló közösségét kiszolgáló, adat-vezérelt automatizált, bizalmas, zárt, belső marketing portál. Az AidWin, bevételmegosztó közösségi gazdaságként működik. Egy ingyenes és kettő fizetős fiókja van. A Fizetős fiókjainak éves fiókhasználat díja van. Az AidWin célja, hogy felhasználóinak „üzleti térben való mozgását” egymásra találásukat megkönnyítse. A közvetítők kizárásával korlátlan üzleti információ hozzáférést és szabad partnerválasztást biztosítson, valamint olcsóbb belső piacot hozzon létre.

Hogyan részesülhetnek a fiók előfizetők az AidWin bevételeiből?

Minden fiókfelhasználó, aki úgy dönt, hogy az Affiliate (partner) programunk lehetőségeit is kihasználja, és AidWin segítségével üzletet is épít, a Quanta World Ltd.-vel lép szerződéses kapcsolatba. A Quanta World Ltd. angliai cégháttérrel, nemzetközi pénzügyi kiszolgálókkal összekötve üzemel. Magyarországon közvetlen kereskedelmi kirendeltséget tart fenn. A befizető, elszámoló és kifizető rendszere a globális terjeszkedés, valamint az exponenciális növekedés elősegítése érdekében automatizálva van.

Hogyan kereshetnek a fiatalok is pénzt az AidWin-nel?

Az AidWin az online világ résztvevői közül bárkinek lehetőséget biztosít az anyagi függetlenség elérésére. Szüleik felügyeletével, az adószámuk alatt, még a tizennyolc év alatti gyerekeknek is. Ugyanis az AidWin szolgáltatása mindenkinek hasznos. Az általa kínált üzlet laza, vállalható, könnyed, törődést egyáltalán nem igénylő teljesen automatizált üzlet, ami követelményektől mentes, mert bárkinek jövedelmet fizet, akinek érvényes előfizetése van és az ID számához kapcsolódva fiók előfizetés történik. Ebből adódóan a közvetlen értékesítőkön, a marketingeseken kívül az online világ feltörekvő új arcainak, az influencer-eknek is különösen nagy lehetőséget ad.

Aki az online világban olyat tud felmutatni, amivel követőkre tesz szert, s a követőiből érdeklődést kiváltva, bennük érzelmeket tud kelteni, el tudja nyerni a bizalmukat, és az AidWin lehetőséget ehhez a megszerzett bizalomhoz kapcsolva azt is eléri, hogy a követői az üzleti profillétrehozásban is kövessék, annak komoly esélyei vannak arra, hogy anyagilag függetlenné váljon.

Egy példán keresztül bemutatom hogyan:

Van egy kis videó a Youtube – on, ami arról szól, miként lehet egy PET palackkal, egy hívatlan vendéget, egy egeret megfogni. Nincs szöveg, csak egy kéz, ami dolgozik és egy egér. Az ember, ha nézi, jó érzése keletkezik, mert úgy érzi a videó készítője segített neki abban, hogy az életét megkeserítő ravasz kis fickót a birtokán kívülre tudja tessékelni. Örömmel tölti el, hogy kapott egy tanítást. Úgy érzi ötletet, segítséget kapott. Elhiszi, hogy ezt Ő is könnyen megteheti.

Ha meglátja, hogy a videó alatt ott van egy kis szöveg ami arról szól, hogy a készítőnek, vagy a közzé tevőnek, üzleti profilja is van. Ez már elgondolkodtatja! Üzleti profil? Nekem miért nincs? És ha még tisztelettel meg is hívják...? Lesz, akiben elindul a következő gondolat is: ez a videó az egérfogásban segített. Ez nekem tetszik, szimpatikus, hátha másban is tud segíteni?

Akkor kellő tisztelettel engedjétek meg, hogy feltegyek egy kérdést: szerintetek 1000 elégedett megtekintőből, nem százból, hanem ezerből (!), lesz-e olyan megtekintő, aki a közzé tevőhöz kapcsolódva, az elérhetővé tett linken szintén létrehoz magának üzleti profilt az aidwin.net–en?

Igen? Abban az esetben, ha igen, akkor kapaszkodjatok meg.

Ezt a videót, amikor először láttam, már 55 000 000–an nézték meg. Ez talán egy éve volt, azóta újra megnéztem most 64 000 000 – nál tart a megtekintés! Ha minden ezredik megtekintő szintén létrehoz magának az aidwin.net – en üzleti profilt, akkor a videó közzé tevője úgy, hogy nem hívott fel senkit, már az évi 53 Eurós fiók előfizetéssel is 64 000 x 15 Eurót keresett!!!

Ez 960 000 Euró, és a rendszer automatán ugyan ennyit még globálisan szétoszt a felette lévő VIP üzleti profiloknak, és ez évente ismétlődhet. Izgalmas? Jó lenne valahol benne lenni?

Ennyi! Nincs követelmény, nincs duma, nincs győzködés. Ehhez a könnyed üzlethez még az arcát sem kell adnia a készítőnek, a hangját sem, csak jeleznie, hogy neki az AidWin biztosítja az üzleti felületet. Ő az AidWin-t használja, hasznosnak ítéli és vállalhatónak tartja! Ha még a néző nem használja, akkor tisztelettel meghívja. A továbbiakban mindenki szabadon eldöntheti, hogy használja-e vagy sem. Felgyorsult a világ, amihez az AidWin biztosítja a gyors üzletet is.

Mikor látom a jutalékaimat?

Ha a fiókelőfizető bankkártyával fizetett, akkor azonnal láthatod a jutalékodat az aidwin.net, Admin, Statisztikák, Jutalékrészletező menüpont alatt. Ha átutalással fizettek, csak az utalás megérkezése után látható.

Mire tudom az AidWin-t használni?

Ingyenesen meg tudsz jelenni a globális munkaerőpiacon. Ezen felül, ha csak anyagi előnyhöz szeretnél jutni, akkor javasoljuk, keresd meg a kedvezmények menüben a hozzád közel élő közösségi tagokat és a pénzed inkább hozzájuk vigyed, mert náluk többet kapsz érte.

Ha te úgy gondolod, hogy a zsebedben maradó több pénz, az ismertség, az új piac, a szélesebb üzleti kapcsolatok lehetősége, az számodra érték, akkor népszerűsítsd a szolgáltatásunkat és a bevételeinket is megosztjuk veled. Minden, a közreműködéseddel regisztrált fizető fiókfelhasználó után fizetünk részedre. Sőt, mivel az AidWin-nek éves díja van, az évenkénti megújítások után ugyanazokat a bónuszokat évente újra és újra kiutaljuk részedre. Szolgáltatóként pedig a bizalmon alapuló belső piacunkon is megjelenhetsz.

Kiknek hoztuk létre az ingyenes fiókot és milyen lehetőségeket biztosít.

Az AidWin, az ingyenes fiókkal önzetlenül a kezdőket és a változtatni akarókat segíti. Azokat, akik a munkaerő kínálatukkal folyamatosan jelen akarnak lenni a globális munkaerőpiacon. A diákokat, a pályakezdőket, a jelenlegi munkahelyükkel elégedetleneket, a karrierváltókat, a nyugdíjasokat, a kismamákat és még sorolhatnánk. Ők a regisztráció után a szövegszerkesztőnk segítségével gyorsan elkészíthetik önéletrajzukat és korlátlanul feltölthetik munkahely pályázataikat. Megjelölhetik a munkavégzés jellegét, ami lehet, teljes munkaidős, részmunkaidős, esetleg önkéntes munka is. Ezen tartalmak korlátozás nélkül folyamatosan a VIP fiókelőfizető cégek, vállalatok számára érhetők el, amely vállaltok állásajánlataiban pontos keresés és jelentkezés is lehetséges.

Mi jár a fizetős fiókokhoz?

Minden fizetős AidWin fiókhoz, jár:

  1. Tájékoztatás feltöltési, valamint az elérhető kategóriákban korlátozás mentes információ keresési lehetőség.
  2. Üzleti csoport megjelenítő, jutalékelszámoló, jutalékokat követő, számlaküldő, szolgáltatás, aminek segítségével tagjaink AidWin üzlete nyomon követhető.
  3. Nemzetközi bankszámlanyitási, valamint bankkártya rendelési lehetőség.
  4. Olcsóbb vásárlásra jogosító kedvezménykártya.
  5. A továbbajánlási munkát megkönnyítő meghívó email küldő szolgáltatás.
  6. A közösségi médiában online megosztható regisztrációs linkek állnak rendelkezésre.

A rendszert úgy fejlesztettük, hogy a személyes kapcsolataidon kívül az online világ lehetőségeit is kihasználhasd. Javasoljuk, osszd meg egyedi regisztrációs linkedet blogbejegyzések, cikkek, banner-ek, e-mailek, céloldalak, videók, Facebook bejegyzések és tweetek segítségével. A Quanta World Ltd. minden olyan ügyfélért fizet, aki az aidwin.net bizalmas, zárt, belső információs szolgáltatására az egyedi regisztrációs linkeden keresztül fizet elő.

Hogyan tudok olcsóbban vásárolni?

A kedvezménykártya felmutatásával kevesebbet kell fizetned.

Hogyan lehet kedvezménykártyám?

Jár az előfizetett fiókokhoz.

Miben más az AidWin kedvezménykártya, mint a kupon, utalvány, vagy bónusz?

A kuponok, utalványok, bónuszok csak korlátozottan, bizonyos szolgáltatásoknak, azok értékéig való igénybevételére jogosítanak. Az AidWin kedvezménykártya, minden kedvezményt biztosító tagunknál a biztosított kedvezmény mértékéig korlátlanul felhasználható. A kuponok nem, vagy csak részben átruházhatók. A kedvezménykártya szabadon, bármikor, bárkinek odaadható, és a lehetőség (az éves fiók előfizetés lehetősége) jutalék ellenében bárkinek, bármikor el is adható. Az AidWin csupán összeköt. A szolgáltatása által létrejött forgalmakat nem követi, nem „adóztatja meg” azokból semmilyen haszonra nem tart igényt.

Üzleti információkat hogyan kereshetek?

Országokra, városokra, témakörökre, szolgáltatókra, nyelvekre kereshetsz rá.

Az AidWin sorba állít?

Nem!

Hogyan építhetek kapcsolatokat?

Elsősorban az oldal nyújtotta lehetőségekkel, ugyanis több kategóriában is tölthetsz fel magadról és a cégedről információs cikkeket és fényképeket, amiket a rendszer tárol. Pl. hegymászó vagy és teszem azt, bútorasztalos, és még életed párját is szeretnéd megtalálni, és esetleg a bútorasztalos céged forgalmát szeretnéd fellendíteni, s ezen felül még a cégedhez tőkéstársat is keresel. Ebben az esetben a kedvezmények kategóriába beírod, hogy a honlapodon megjelenő áraidból az AidWin fiók előfizetőknek adsz 10% kedvezményt. Az Üzlet, szolgáltatás-hoz a cégedről az információkat és onnan átirányíthatod a saját weboldaladra az érdeklődőt.

A társkeresőbe beírhatod, hogy kit keresel. Itt megadhatod a saját telefonszámodat is, hogy ne a titkárnődet hívogassák a szintén kapcsolatot keresők. A közösségek, közösségi megosztások, hobbi kategóriába beírhatod, hogy te hegymászó vagy, keresel orosz, vagy nepáli hegymászókhoz kapcsolatokat. Ha a szolgáltatásodat másik közösséghez is szeretnéd kapcsolni, akkor azt is megjelenítheted pl. valamely közvetlen értékesítő hálózat tagja vagy és mondjuk a „Barszának” szurkolsz. Esetleg van egy horgásztanyád a Körös parton, amit szívesen kölcsönadsz, vagy akár a használatát el is cseréled más horgászokkal, esetleg Balaton parti vagy Duna parti horgásztanya használatáért cserébe.

A pénzügy vagyon export kategóriába beírhatod, hogy kockázati tőkét, vagy tőkés társat keresel és még azt is, hogy pl. diófa konyhabútorokat exportálnál. Ezeket az információkat mind, mind eltárolja a rendszer, és ha a keresőbe bármit beírnak, ami a te profilodban megtalálható, akkor a rendszer téged megjelenít pontosan. Az érdeklődőnek ezen felül lehetősége van olvasni az összes cikkedet, ha hozzájárulsz, és persze neked is van lehetőséged a rendszerben keresni. Kapcsolatokat építhetsz még az AidWin VIP vezetői által szervezett üzleti, és tájékoztató találkozókon, rendezvényeken. Névjegykártya cserével, saját bemutatkozással, és személyes beszélgetések útján.

Miben más az AidWin üzleti kapcsolatépítő lehetősége, mint a többi üzleti klub nyújtotta lehetőség?

Az AidWin üzleti kapcsolatépítő lehetősége korlátozás mentes és globális. Az üzleti kapcsolat szélesítésének lehetősége mellett a fiók-előfizetők számára, a kedvezménykártya segítségével, pénzzel mérhető üzleti forgalmat is generál, s ezen felül a fiók-előfizetőivel a bevételeit is megosztja.

Hogyan kaphatok fizetést?

A fiókodban az Admin, Profilom, E-számlanyitás menüpont alatt nyithatsz saját Epayments bankszámlaszámot. Ez a szám az Epayments számlaazonosító. Töltsd fel az oldal alján lévő megadott helyre, és amennyiben jogosulttá válsz jutalékkifizetésre, arra a számlára utalja a cég a jutalékaidat, minden hónap 15-ig. Ennek hiányában az AidWin nem tud jutalékot fizetni, mivel az affiliate együttműködés szerződéses feltételét képezi.

Hogyan vehetem fel?

Átutalod magadnak, vagy bankkártyáról felveszed. A számlaszám mellé rendelhetsz Mastercard bankkártyát is.

Lehet-e az AidWin üzletben passzív jutalékom?

Igen. Ha a jogosultságot megszerzed. A Standard fiók-előfizetőknek évente, a VIP fiók-előfizetőknek havonta és évente jár passzív jutalék. A standard fiók-előfizetőknek a közvetlen regisztrációik évenkénti megújításai után is jár a passzív jutalék. A VIP fiók-előfizetőknek több lehetőségük van. Számukra kettő aktív és huszonhat különböző mélységből feláramló passzív jutalék jár. Ezeket a jutalékokat az AidWin havonta fizet ki, és ezek az évenkénti megújítások után évente az adott hónapokban újból és újból kifizetésre kerülnek.

Miben más az AidWin Globális Affiliate Pénzügyi Programja, mint az MLM hálózatok kompenzációs kínálatai?

Az AidWin nem korlátok közé szorított MLM hálózat, hanem egy üzleti fiókhasználati díj tovább ajánlási lehetőséget biztosító, szabad affiliate pénzügyi program, egy szoftver. Az AidWin rendszere szoftverei segítségével a jutalékokat korlátozások (pl. lábkövetelmények, vagy havi aktivitás követelmény) nélkül az arra jogosultaknak (a fiók-előfizetést követő tizenkét hónapban) a fiók-előfizetés megtörténtekor azonnal lineárisan elosztja.

Hogyan lehetek AidWin fiók-előfizető?

A regisztrációs felületet kitöltésével és az éves fiókhasználati díj megfizetésével.

Hogyan fizethetem az éves fiókhasználati díjamat?

Bankkártyával és átutalással. Az AidWin fiókhasználati díjait kettőszáz országban, hatféle bankkártyával lehet kifizetni. Bankkártyás fizetés esetén azonnal aktiválódik a fiók és látszanak a jutalékok. Átutalás esetén csak az utalt összeg megérkezésekor.

Mi van, ha megszakad a regisztráció?

Két szakasz van. Maga a regisztráció és a fizetés. A regisztrációhoz szükséges egy érvényes email cím, egy felhasználó név, és egy jelszó, amit kétszer kell beírni. Ha ez megvan, akkor a regisztráció maga sikeres volt. A jelentkezőt rögzítette az AidWin. A második lépcső a fizetés. Ha ez a folyamat valami miatt megszakad, pl. elmegy a net, vagy a kártyán limit van, akkor a fiókba belépés után az aidwin.net felhasználó név, jelszó beírásával a fizetési folyamat folytatható.

Hogyan kaphatok autót?

Az autó, VIP ügyfeleket szerző VIP fiók-előfizetőknek, a webirodájukban látszó olyan 400 VIP fiók-előfizető után jár, akik az AidWin Globális Affiliate Pénzügyi Programjában leírt követelmények szerint helyezkednek el.

Az autót használatba kapom?

Nem. Az AidWin-t üzemeltető Quanta World Ltd. az autót, (első lépcsőben egy Toyota Yaris-t, ami külön megállapodás alapján lehet akár egy Lexus is) a szükséges jogi lépéseket követően tulajdonodba adja.

Kik lehetnek az AidWin fiók-előfizetői, kik a mi piacunk?

A világon minden ember, akinek köze van pénzhez. Aki elfogadja az AidWin gondolatiságát. Az egymás szolgáltatásának az előtérbe helyezését, a segítést, a megosztást, az ajánlás, támogatás fontosságát, és akiknek a bizalom, az üzleti szabadság fontos.