Gyakran ismételt kérdések

Mi az Aidwin?

Az AidWin globálisan összekötött üzleti fiókok portálja, ami bevételmegosztó közösségi gazdaságként működik. Az AidWin üzleti terében mindenkinek saját külön üzleti irodája van, amik össze vannak kötve. Ezekben ők cikkek, fotók és videók formájában minden olyan dolgot hirdethetnek, reklámozhatnak, megoszthatnak, kereshetnek, amik időt, pénzt, vagy más gazdagságot jelentenek. Folyamatosan jelen lehetnek a piacon és üzletileg elérhetővé vállnak. Erről szól az AidWin.

Mi a célja?

Az AidWin célja, hogy közösségekkel támogatott egészséges üzleti környezetet hozzon létre. Ebben az üzleti térben a felhasználóinak az „üzleti térben való mozgását” egymásra találásukat megkönnyítse, korlátlan üzleti információ hozzáférést, és szabad partnerválasztást biztosítson, valamint a közvetítők kizárásával olcsóbb belső piacot is létrehozzon.

Hogyan szolgáltat?

Egy ingyenes és kettő, fizetős fiókot biztosít. A Fizetős fiókjainak éves fiókhasználat díja van. Standard 53 euró +VAT valamint VIP aminek az éves díja 416 Euró +VAT.

Kiknek hoztuk létre az ingyenes fiókot és milyen lehetőségeket biztosít.

Az AidWin, az ingyenes fiókkal, a kezdőket és a változtatni akarókat önzetlenül segíti. Azokat, akik a munkaerő kínálatukkal folyamatosan jelen akarnak lenni a globális munkaerőpiacon. A diákokat, a pályakezdőket, a jelenlegi munkahelyükkel elégedetleneket, a karrierváltókat, a nyugdíjasokat, a kismamákat és még sorolhatnánk. Ők a regisztráció után a szövegszerkesztőnk segítségével gyorsan elkészíthetik önéletrajzukat és korlátlanul feltölthetik munkaerő kínálatukat, pályázataikat. Megjelölhetik a munkavégzés jellegét, ami lehet, teljes munkaidős, részmunkaidős, esetleg önkéntes munka is. Ezen tartalmak korlátozás nélkül folyamatosan a VIP fiókelőfizető cégek, vállalatok számára érhetők el, amely vállaltok állásajánlataiban pontos keresés és jelentkezés is lehetséges.

Standard fiók

Azoknak való, akik piacot keresnek. Klasszikus üzleti kategória. Szöveg, fénykép, és videó feltöltési és korlátlan keresési lehetőséggel, értesítő, levelező rendszerrel, nemzetközi bankszámlával. Egy fiókba több cikk is feltölthető, akár családtagoké is.

VIP fiók

Magasabb bizalmi szinten, szorosabban összekapcsolódó üzleti közösségek kiszolgáló fiókja. Ebben a szolgáltatásban a fióktulajdonosok számára plusz kategóriák is elérhetők.

Itt a tagok már üzletek létrehozásában, kialakításában, pénzügyi támogatásában és az élet más területein is segíthetik egymást. Ezt szolgálja három plusz kategória, a pénzügy inováció export, a sharing economy és a bizalmi kapcsolatok. A sharing economy közösségi megosztás. Itt közzé tehetik azokat a javakat, amiket éppen nem használnak és a közösség számára elérhetővé kívánják tenni. Ezek lehetnek lakások, üdülők, üdülési jogok, vitorlások, csónakok, stégek, gépek, vagy bármi, és a világ bármely pontján. Bizalmi kapcsolatok. Ez talán a leg formabontóbb és a legértékesebb kategória.

Ide azok a kipróbált kapcsolatok kerülnek, akik vagy benne vannak az AidWin - ben, vagy nincsenek, de valamelyik VIP tagnak már kiválóan megoldották valamilyen

problémáját és megérdemlik, hogy A VIP tagok is megismerjék őket, esetleg hozzájuk forduljanak.

Itt lehet bárki. orvosok, jogászok, horgász vezetők, vadászkastély tulajdonosok, pályázatírók ingatlanosok, marketingesek magánnyomozók, Bárki, csak lojális legyen, empatikus legyen, megoldó legyen Jó ember legyen és a VIP tagok számára elérhető legyen.

Mi jár a fizetős fiókokhoz?

Minden fizetős AidWin fiókhoz, jár:

  • Tájékoztatás feltöltési, valamint az elérhető kategóriákban korlátozás mentes információkeresési lehetőség.
  • Üzleti csoport megjelenítő, jutalékelszámoló, jutalékokat követő, számlaküldő szolgáltatás, aminek segítségével A tagok AidWin üzlete nyomon követhető. (azok számára, akik a lehetőséggel élni kívánnak).
  • Nemzetközi bankszámlanyitási, valamint bankkártya rendelési lehetőség.
  • Olcsóbb vásárlásra jogosító kedvezménykártya.
  • A tovább ajánlási munkát megkönnyítő meghívó email küldő szolgáltatás.
  • A közösségi médiában online megosztható regisztrációs link.

A rendszert úgy fejlesztettük, hogy a felhasználók a személyes kapcsolataikon kívül az online világ lehetőségeit is kihasználhassák. Javasoljuk, ossza meg egyedi regisztrációs linkjét blogbejegyzések, cikkek, banner-ek, e-mailek, céloldalak, videók, Facebook bejegyzések és tweetek segítségével. A Quanta World Ltd. minden olyan ügyfélért fizet, aki az aidwin.net szolgáltatására az egyedi regisztrációs linken keresztül fizet elő.

Kik lehetnek az AidWin fiók-előfizetői, kik a mi piacunk?

A világon minden ember, akinek köze van pénzhez, fontos neki a kapcsolat, és az, hogy üzletileg elérhető legyen. Aki elfogadja az AidWin gondolatiságát, az egymás szolgáltatásának az előtérbe helyezését, a segítést, a megosztást, az ajánlás, támogatás fontosságát, és akiknek a bizalom, valamint az üzleti szabadság fontos.

Hogyan lehetek AidWin fiók-előfizető?

A regisztrációs felületet kitöltésével és az éves fiókhasználati díj megfizetésével.

Hogyan fizethetem az éves fiókhasználati díjamat?

Bankkártyával és átutalással. Az AidWin fiókhasználati díjait kettőszáz országban, hatféle bankkártyával lehet kifizetni. Bankkártyás fizetés esetén azonnal aktíválódik a fiók. Átutalás esetén csak az utalt összeg megérkezésekor. Uniós adószámmal VAT (ÁFA) mentes a fiók használati díj.

Mi van, ha megszakad a regisztráció?

Két szakasz van. Maga a regisztráció és a fizetés. A regisztrációhoz szükséges egy érvényes email cím, egy felhasználó név, és egy jelszó, amit kétszer kell beírni. Ha ez megvan, akkor a regisztráció maga sikeres volt. A jelentkezőt rögzítette az AidWin. A második lépcső a fizetés. Ha ez a folyamat valami miatt megszakad, pl. elmegy a net, vagy a kártyán limit van, akkor a fiókba belépés után az aidwin.net felhasználó név, jelszó beírásával a fizetési folyamat folytatható.

Hogyan tölthetők fel információk?

Először címszavak formájában. Pl. Fodrászat, hajfestés, hajpótlás, hajgyógyászat. minél több címszó kapcsolódik a szolgáltatáshoz, annál több keresésre dobja fel a szolgáltatást az algoritmus. A következő a cikk. Ide bővebben lehet beírni a közlendőt, vagy ismertetőt. Akár komplett weboldal szövege is behelyezhető. Feltölthetők fényképek és videók is. A videókban megjelölhető az idő is ahol a fontos információ található. Egy fiókelőfizető több cikket is feltölthet, mindent, amitől Ő időt, pénzt, vagy más gazdagságot remél.

Hogyan kereshetek?

Címszavakra, cikkekre, cikkekben lévő szavakra, országokra, városokra, témakörökre, szolgáltatókra, nyelvekre kereshetsz rá.

Az AidWin sorba állít?

Nem.

Miben más az AidWin üzleti kapcsolatépítő lehetősége, mint a többi üzleti klub nyújtotta lehetőség?

Az AidWin üzleti kapcsolatépítő lehetősége korlátozás mentes és globális. Az üzleti kapcsolat szélesítésének lehetősége mellett a fiók-előfizetők számára, pénzzel mérhető üzleti forgalmat is generál, s ezen felül a fiók-előfizetőivel a bevételeit is megosztja.

Közösségi Affiliate Program.

Az AidWin etikus gazdasági szereplőként, a nyer-nyer szemléletet szem előtt tartva, a globálisan kialakuló új szolgáltatás közvetítői trendnek megfelelően, már bevételmegosztó közösségi gazdaságként működik! Sok más globális vállalathoz hasonlóan (Booking, Payoneer, BMW, E-PAYMENT, Emag,) a lojalitást, a népszerűsítést, az üzleti fiókelőfizető közvetítést, affiliate programmal hálálja meg. Ma már minden cég, akinek üzletet, felhasználót, szakembert közvetítenek, legalább tíz százalékot fizet, és ez a % növekvő tendenciát mutat. Az AidWin ennek a növekvő trendnek megy elébe, és az üzleti fiókelőfizetőközvetítésért már most direktbe 25-30%-ot, több részre elosztva pedig még 30%-ot fizet. Az AidWin nem MLM! Nincs rejtett teljesítmény feltétel, megkötés, különleges elvárás.

Hogyan részesülhetnek a fiók előfizetők az AidWin bevételeiből?

Minden fiókfelhasználó, aki úgy dönt, hogy az Affiliate (partner) programunk lehetőségeit is kihasználja, és AidWin segítségével üzletet is épít, a Quanta World Ltd.-vel lép szerződéses kapcsolatba. A Quanta World Ltd. angliai cégháttérrel, nemzetközi pénzügyi kiszolgálókkal összekötve üzemel. Magyarországon közvetlen kereskedelmi kirendeltséget tart fenn. A befizető, elszámoló és kifizető rendszere a globális terjeszkedés, valamint az exponenciális növekedés elősegítése érdekében automatizálva van.