Gyakran ismételt kérdések

Mi a GloBuDa?

Közösségekhez kapcsolható, globálisan összekötött üzleti fiókok portálja, ami bevételmegosztó közösségi gazdaságként működik. Üzleti terében mindenkinek saját külön üzleti irodája van, amik össze vannak kötve. Ezekben ők cikkek, fotók és videók formájában minden olyan dolgot hirdethetnek, reklámozhatnak, megoszthatnak, és kereshetnek, amik időt, pénzt, vagy más gazdagságot jelentenek. Folyamatosan jelen lehetnek a piacon és üzletileg elérhetővé vállnak. Erről szól a GloBuDa. Ajtó a közösségek üzleti lehetőségeihez.

Mi a célja?

Célja, a közösségek erősítése. A bennük található erőforrások (INFORMÁCIÓ, TŐKE, ÁRU, SZOLGÁLTATÁS) közösségekhez kapcsolt elérése.

Hogyan szolgáltat?

A szolgáltatásai négy féle módon vehetők igénybe.

1. Karitatív szolgáltatás

A Quantaworld ltd. a világjárványra válaszul, a társadalmi felelősségvállalást fontosnak tartva lefejlesztette a humanitárius szolgáltatását, ami vészhelyzetek, katasztrófák, válságok esetén, a rászorulókat, a segítőkkel - támogatókkal ingyen köti össze. Feltöltést, és keresést is biztosít.

2. Free

Közösségi gondolkodású magánszemélyeknek önéletrajz, vagy munkaerő kínálat, vállalkozásoknak bemutatkozás és a közösségnek adott kedvezmény tölthető fel. Csak feltöltést enged.

3. Standard

Az éves díja 53 Euró, plusz az országonként előírt adó. (Közösségi adószámmal 0%) A standard fiók tulajdonosa már információkat és pénzt is vehet ki a rendszerből. Olcsóbban vásárolhat. Bemutatkozását fotókkal, videókkal teheti teljesebbéi. Megnyílik számára az üzlet-szolgáltatás, a Közösségi finanszírozás és a Tőkét keresek kategória is.

Az előfizetőnek, ha a postázási adatokat és az ID számát a support@quantaworld.co.uk e mail címre elküldi, elpostázunk egy könyvet, és a kedvezménykártyáját. A fiókjában további hasznos üzleti és szórakoztató horgászkönyveket olvashat.

A standard fiók tulajdonosa, ha sikeres marketing tevékenységet is végez, jutalékra és évenkénti megújítási jutalékra is jogosult.

4. VIP

Magasabb bizalmi szinten is összekapcsolódni szándékozó üzletemberek, politikusok, mega influencerek, network vezetők, celebek, orvosok, jogászok kiszolgáló fiókja. Az éves díja 416 Euró, plusz az országonként változó adó. (Közösségi adószámmal 0%.)

Kiknek hoztuk létre a Karitatív fiókot és milyen lehetőségeket biztosít?

A jelenlegi világjárványt, és a jövőbeni katasztrófákat elszenvedő rászorulók, és segítőik részére, a gyors egy lépcsős összekapcsolásuk céljából hoztuk létre. Csak szöveges megjelenést és azokban (egy a végtelenhez) való keresést tesz lehetővé. MINDENKI SZÁMÁRA!

Kiknek hoztuk létre a Free ingyenes fiókot és milyen lehetőségeket biztosít?

Ez a szolgáltatás a diákokat, a pályakezdőket, a jelenlegi munkahelyükkel elégedetleneket, a karrierváltókat, a nyugdíjasokat, a kismamákat valamint a kedvezményeket adó cégeket önzetlenül segíti. Ők a regisztráció után a szövegszerkesztőnk segítségével gyorsan elkészíthetik önéletrajzukat, munkaerő kínálatukat, és feltölthetik a közösségüknek nyújtott kedvezményeiket. Ezen tartalmak a fizetős fiókokat használók számára korlátozás nélkül folyamatosan elérhetők.

Standard fiók

Azoknak való, akik stabil minőségi fogyasztóbázist és folyamatos piaci jelenlétet keresnek. Klasszikus üzleti kategória. Szöveg, fénykép, és videó feltöltési, más oldalakra átvezetési, valamint korlátlan keresési lehetőséggel. Értesítő, levelező rendszerrel, nemzetközi bankszámlával. Már szerver tárhelyet biztosítunk, ezért egy fiókba több cikk, videó, fotó is feltölthető, akár családtagoké is. Online üzleti és szórakoztató horgászkönyvek könyvek olvashatók.

VIP fiók

Magasabb bizalmi szinten, szorosabban összekapcsolódó üzleti közösségek kiszolgáló fiókja. Ebben a szolgáltatásban a fióktulajdonosok számára pluszszolgáltatások, tájékoztató videók, letölthető üzleti könyvek, valamint információs kategóriák is elérhetők.

Itt a tagok már rendezvényeken vehetnek részt, üzletek létrehozásában, kialakításában, pénzügyi támogatásában és az élet más területein is segíthetik egymást. Itt közzé tehetik azokat a javakat, amiket éppen nem használnak és a közösség számára elérhetővé kívánják tenni. Ezek lehetnek lakások, üdülők, üdülési jogok, vitorlások, csónakok, stégek, gépek, vagy bármi, és a világ bármely pontján. Ajánlott bizalmi kapcsolatok. Ez talán a legformabontóbb és a legértékesebb kategória. Ide azok a kipróbált kapcsolatok kerülnek, akik vagy benne vannak a körben, vagy nincsenek, de valamelyik VIP tagnak már kiválóan megoldották valamilyen problémáját és megérdemlik, hogy A VIP tagok is megismerjék őket, esetleg hozzájuk forduljanak. Itt lehet bárki. Orvosok, jogászok, horgászvezetők, vadászkastély tulajdonosok, pályázatírók ingatlanosok, marketingesek magánnyomozók. Tudjon róla, hogy a körben ismerté vált, lojális legyen, empatikus legyen, megoldó legyen, jó ember legyen és a VIP tagok számára elérhető legyen. Keresési lehetőséget kapnak a Tőkét keresek menüben, ahol magánbefektetők, befektető csoportok, és közösségi finanszírozások elérhetőségei találhatók.

Mi jár a fizetős fiókokhoz?

Minden fizetős fiókhoz, jár:

  • Az ADJ ESÉLYT MAGADNAK című, tréfás sztorikkal átszőtt mű, az eladásról, a lezárásról, és a kapcsolatok fontosságáról 3 500 Ft értékben.
  • Egyre több helyen olcsóbb vásárlásra jogosító kedvezménykártya.
  • Tájékoztatás feltöltési, valamint az elérhető kategóriákban korlátozás mentes információkeresési lehetőség.
  • Affiliate lehetőség (azok számára, akik a lehetőséggel élni kívánnak).
  • Nemzetközi bankszámlanyitási, valamint bankkártya rendelési lehetőség.
  • A tovább ajánlást megkönnyítő meghívó email küldő szolgáltatás.
  • A közösségi médiában online megosztható regisztrációs link.

A rendszert úgy fejlesztettük, hogy a felhasználók a személyes kapcsolataikon kívül az online világ lehetőségeit is kihasználhassák. Javasoljuk, ossza meg egyedi regisztrációs linkjét blogbejegyzések, cikkek, banner-ek, e-mailek, céloldalak, videók, Facebook bejegyzések és tweetek segítségével. A Quanta World Ltd. minden olyan ügyfélért fizet, aki az aidwin.net szolgáltatására az egyedi regisztrációs linken keresztül fizet elő.

Kik lehetnek a GloBuDa fiók-előfizetői, kik a mi piacunk?

A világon minden ember, aki számára a globális trendek mellett a közösségekben lévő erőforrások elérése hasznos lehet. Aki üzletileg ismert akar lenni, kevesebbet fizetni, ajánlásokat, tanácsokat, és a pénznél többet érő szívességeket is akar kapni, vagy hajlandó adni.

Hogyan lehetek fiók-előfizető?

A regisztrációs felületet kitöltésével és az éves fiókhasználati díj megfizetésével.

Hogyan fizethetem az éves fiókhasználati díjamat?

Bankkártyával és átutalással. A fiókhasználati díjait közel kettőszáz országban, hat féle bankkártyával lehet kifizetni. Bankkártyás fizetés esetén a fiók azonnal aktíválódik. Átutalás esetén csak az utalt összeg megérkezésekor. Uniós adószámmal a fiók használati díj VAT (ÁFA) mentes.

Mi van, ha megszakad a regisztráció?

Két szakasz van. Maga a regisztráció és a fizetés. A regisztrációhoz szükséges egy érvényes email cím, egy felhasználó név, és egy jelszó, amit kétszer kell beírni. Ha ez megvan, akkor a regisztráció maga sikeres volt. A jelentkezőt rögzítette a GloBuDa. A második lépcső a fizetés. Ha ez a folyamat valami miatt megszakad, pl. elmegy a net, vagy a kártyán limit van, akkor az az aidwin.net, vagy a globuda.com fiókba belépés után, felhasználó név, jelszó beírásával a fizetési folyamat folytatható.

Hogyan tölthetők fel információk?

Először címszavak formájában. Pl. Fodrászat, hajfestés, hajpótlás, hajgyógyászat. Minél több címszó kapcsolódik a szolgáltatáshoz, annál több keresésre dobja fel a szolgáltatást az algoritmus. A következő a cikk. Ide bővebben lehet beírni a közlendőt, vagy ismertetőt. Akár komplett weboldal szövege is behelyezhető. Feltölthetők fényképek és videók is. A videókban megjelölhető az idő is ahol a fontos információ található. Egy fiókelőfizető több cikket is feltölthet, mindent, amitől Ő időt, pénzt, vagy bármi más gazdagságot remél. Az érdeklődő átvezethető weboldalra, vagy másik közösségi fiókba is.

Hogyan kereshetek?

Címszavakra, cikkekre, cikkekben lévő szavakra, országokra, városokra, témakörökre, szolgáltatókra, nyelvekre kereshetsz rá, pontosan.

Közösségi Affiliate Program.

A GloBuDa etikus gazdasági szereplőként, a nyer-nyer szemléletet szem előtt tartva, a globálisan kialakuló új szolgáltatás közvetítői trendnek megfelelően, már bevételmegosztó közösségi gazdaságként működik! Sok más globális vállalathoz hasonlóan (Booking, Payoneer, BMW, E-PAYMENT, Emag,) a lojalitást, a népszerűsítést, az üzleti fiókelőfizető közvetítést, affiliate programmal hálálja meg. Ma már minden cég, akinek üzletet, felhasználót, szakembert közvetítenek, legalább tíz százalékot fizet! És ez a % növekvő tendenciát mutat. A GloBuDa ennek a növekvő globális trendnek megy elébe, és az ebből a célból lefejlesztett algoritmusa az üzleti fiókelőfizetőközvetítésért már most direktbe 25-30%-ot, több részre elosztva pedig még 30%-ot fizet.

Hogyan részesülhetnek a fiók előfizetők a GloBuDa bevételeiből?

Minden fiókfelhasználó, aki úgy dönt, hogy az Affiliate (partner) programunk lehetőségeit is kihasználja, és AidWin GloBuDa népszerűsítésével, üzletet is épít, a Quanta World Ltd.-vel lép szerződéses kapcsolatba. A Quanta World Ltd. angliai cégháttérrel, nemzetközi pénzügyi kiszolgálókkal összekötve üzemel. Magyarországon Közvetlen Kereskedelmi Kirendeltséget tart fenn.

A befizető, elszámoló és kifizető rendszere a globális terjeszkedés, valamint az exponenciális növekedés elősegítése érdekében automatizálva van.