Gyakran ismételt kérdések

Mi az Aidwin GloBuDa??

Globálisan összekötött üzleti fiókok portálja, ami bevételmegosztó közösségi gazdaságként működik. Üzleti terében mindenkinek saját külön üzleti irodája van, amik össze vannak kötve. Ezekben ők cikkek, fotók és videók formájában minden olyan dolgot hirdethetnek, reklámozhatnak, megoszthatnak, kereshetnek, amik időt, pénzt, vagy más gazdagságot jelentenek. Folyamatosan jelen lehetnek a piacon és üzletileg elérhetővé vállnak. Erről szól az AidWin GloBuDa.

Mi a célja?

Célja, hogy közösségekkel támogatott egészséges üzleti környezetet hozzon létre. Ebben az üzleti térben a felhasználóinak az „üzleti térben való mozgását” egymásra találásukat megkönnyítse, korlátlan üzleti információ hozzáférést, és szabad partnerválasztást biztosítson, valamint a közvetítők kizárásával olcsóbb belső piacot hozzon létre.

Hogyan szolgáltat?

Egy ingyenes és kettő, fizetős fiókot biztosít. A Fizetős fiókjainak éves fiókhasználat díja van. Standard 53 euró +VAT, valamint VIP, aminek az éves díja 416 Euró +VAT.

Kiknek hoztuk létre az ingyenes fiókot és milyen lehetőségeket biztosít.

Az AidWin GloBuDa a diákokat, a pályakezdőket, a jelenlegi munkahelyükkel elégedetleneket, a karrierváltókat, a nyugdíjasokat, a kismamákat valamint a kedvezményeket adó cégeket önzetlenül segíti. Ők a regisztráció után a szövegszerkesztőnk segítségével gyorsan elkészíthetik önéletrajzukat, munkaerő kínálatukat, és feltölthetik a kör tagjainak nyújtott kedvezményeiket. Ezen tartalmak a fizetős fiókokat használók számára korlátozás nélkül folyamatosan elérhetők.

Standard fiók

Azoknak való, akik stabil minőségi fogyasztóbázist és folyamatos piaci jelenlétet keresnek. Klasszikus üzleti kategória. Szöveg, fénykép, és videó feltöltési, más oldalakra átvezetési, valamint korlátlan keresési lehetőséggel. Értesítő, levelező rendszerrel, nemzetközi bankszámlával. Már szerver tárhelyet biztosítunk, ezért egy fiókba több cikk, videó, fotó is feltölthető, akár családtagoké is.

VIP fiók

Magasabb bizalmi szinten, szorosabban összekapcsolódó üzleti közösségek kiszolgáló fiókja. Ebben a szolgáltatásban a fióktulajdonosok számára pluszszolgáltatások, tájékoztató videók, letölthető üzleti könyvek, valamint információs kategóriák is elérhetők.

Itt a tagok már rendezvényeken vehetnek részt, üzletek létrehozásában, kialakításában, pénzügyi támogatásában és az élet más területein is segíthetik egymást. Ezt szolgálja három plusz kategória, a pénzügy inováció export, a sharing economy és a bizalmi kapcsolatok. A sharing economy közösségi megosztás. Itt közzé tehetik azokat a javakat, amiket éppen nem használnak és a közösség számára elérhetővé kívánják tenni. Ezek lehetnek lakások, üdülők, üdülési jogok, vitorlások, csónakok, stégek, gépek, vagy bármi, és a világ bármely pontján. Bizalmi kapcsolatok. Ez talán a legformabontóbb és a legértékesebb kategória. Ide azok a kipróbált kapcsolatok kerülnek, akik vagy benne vannak a körben, vagy nincsenek, de valamelyik VIP tagnak már kiválóan megoldották valamilyen problémáját és megérdemlik, hogy A VIP tagok is megismerjék őket, esetleg hozzájuk forduljanak. Itt lehet bárki. Orvosok, jogászok, horgászvezetők, vadászkastély tulajdonosok, pályázatírók ingatlanosok, marketingesek magánnyomozók. Tudjon róla, hogy a körben ismerté vált, lojális legyen, empatikus legyen, megoldó legyen, jó ember legyen és a VIP tagok számára elérhető legyen.

Mi jár a fizetős fiókokhoz?

Minden fizetős fiókhoz, jár:

  • Az ADJ ESÉLYT MAGADNAK című, tréfás sztorikkal átszőtt mű, az eladásról, a lezárásról, és a kapcsolatok fontosságáról 3 500 Ft értékben.
  • Egyre több helyen olcsóbb vásárlásra jogosító kedvezménykártya.
  • Tájékoztatás feltöltési, valamint az elérhető kategóriákban korlátozás mentes információkeresési lehetőség.
  • Affiliate lehetőség (azok számára, akik a lehetőséggel élni kívánnak).
  • Nemzetközi bankszámlanyitási, valamint bankkártya rendelési lehetőség.
  • A tovább ajánlást megkönnyítő meghívó email küldő szolgáltatás.
  • A közösségi médiában online megosztható regisztrációs link.

A rendszert úgy fejlesztettük, hogy a felhasználók a személyes kapcsolataikon kívül az online világ lehetőségeit is kihasználhassák. Javasoljuk, ossza meg egyedi regisztrációs linkjét blogbejegyzések, cikkek, banner-ek, e-mailek, céloldalak, videók, Facebook bejegyzések és tweetek segítségével. A Quanta World Ltd. minden olyan ügyfélért fizet, aki az aidwin.net szolgáltatására az egyedi regisztrációs linken keresztül fizet elő.

Kik lehetnek az AidWin fiók-előfizetői, kik a mi piacunk?

A világon minden ember, akinek köze van pénzhez, fontos neki a kapcsolat, és az, hogy üzletileg elérhető legyen. Aki elfogadja az AidWin gondolatiságát, az egymás szolgáltatásának az előtérbe helyezését, a segítést, a megosztást, az ajánlás, támogatás fontosságát, és akiknek a bizalom, valamint az üzleti szabadság fontos.

Hogyan lehetek AidWin fiók-előfizető?

A regisztrációs felületet kitöltésével és az éves fiókhasználati díj megfizetésével.

Hogyan fizethetem az éves fiókhasználati díjamat?

Bankkártyával és átutalással. A fiókhasználati díjait kettőszáz országban, hatféle bankkártyával lehet kifizetni. Bankkártyás fizetés esetén a fiók azonnal aktíválódik. Átutalás esetén csak az utalt összeg megérkezésekor. Uniós adószámmal a fiók használati díj VAT (ÁFA) mentes.

Mi van, ha megszakad a regisztráció?

Két szakasz van. Maga a regisztráció és a fizetés. A regisztrációhoz szükséges egy érvényes email cím, egy felhasználó név, és egy jelszó, amit kétszer kell beírni. Ha ez megvan, akkor a regisztráció maga sikeres volt. A jelentkezőt rögzítette az AidWin GloBuDa. A második lépcső a fizetés. Ha ez a folyamat valami miatt megszakad, pl. elmegy a net, vagy a kártyán limit van, akkor az az aidwin.net, vagy a globuda.com fiókba belépés után, felhasználó név, jelszó beírásával a fizetési folyamat folytatható.

Hogyan tölthetők fel információk?

Először címszavak formájában. Pl. Fodrászat, hajfestés, hajpótlás, hajgyógyászat. Minél több címszó kapcsolódik a szolgáltatáshoz, annál több keresésre dobja fel a szolgáltatást az algoritmus. A következő a cikk. Ide bővebben lehet beírni a közlendőt, vagy ismertetőt. Akár komplett weboldal szövege is behelyezhető. Feltölthetők fényképek és videók is. A videókban megjelölhető az idő is ahol a fontos információ található. Egy fiókelőfizető több cikket is feltölthet, mindent, amitől Ő időt, pénzt, vagy bármi más gazdagságot remél.

Hogyan kereshetek?

Címszavakra, cikkekre, cikkekben lévő szavakra, országokra, városokra, témakörökre, szolgáltatókra, nyelvekre kereshetsz rá, pontosan.

Az AidWin sorba állít?

Nem.

Miben más az AidWin GloBuDa üzleti kapcsolatépítő lehetősége, mint a többi üzleti klub nyújtotta lehetőség?

Az AidWin GloBuDa üzleti kapcsolatépítő lehetősége laza, könnyed, korlátozás mentes folyamatosan elérhető és globális. Az üzleti kapcsolat szélesítésének lehetősége mellett a fiók-előfizetők számára, pénzzel mérhető üzleti forgalmat is generál, s ezen felül a fiók-előfizetőivel a bevételeit is megosztja.

Közösségi Affiliate Program.

Az AidWin GloBuDa etikus gazdasági szereplőként, a nyer-nyer szemléletet szem előtt tartva, a globálisan kialakuló új szolgáltatás közvetítői trendnek megfelelően, már bevételmegosztó közösségi gazdaságként működik! Sok más globális vállalathoz hasonlóan (Booking, Payoneer, BMW, E-PAYMENT, Emag,) a lojalitást, a népszerűsítést, az üzleti fiókelőfizető közvetítést, affiliate programmal hálálja meg. Ma már minden cég, akinek üzletet, felhasználót, szakembert közvetítenek, legalább tíz százalékot fizet! És ez a % növekvő tendenciát mutat. Az AidWin GloBuDa ennek a növekvő globális trendnek megy elébe, és az ebből a célból lefejlesztett algoritmusa az üzleti fiókelőfizetőközvetítésért már most direktbe 25-30%-ot, több részre elosztva pedig még 30%-ot fizet. Az AidWin nem MLM! Nincs rejtett teljesítmény feltétel, nincs megkötés, nincs különleges elvárás.

Hogyan részesülhetnek a fiók előfizetők az AidWin bevételeiből?

Minden fiókfelhasználó, aki úgy dönt, hogy az Affiliate (partner) programunk lehetőségeit is kihasználja, és AidWin GloBuDa népszerűsítésével, üzletet is épít, a Quanta World Ltd.-vel lép szerződéses kapcsolatba. A Quanta World Ltd. angliai cégháttérrel, nemzetközi pénzügyi kiszolgálókkal összekötve üzemel. Magyarországon közvetlen kereskedelmi kirendeltséget tart fenn. A befizető, elszámoló és kifizető rendszere a globális terjeszkedés, valamint az exponenciális növekedés elősegítése érdekében automatizálva van.